Stúdió Apartmanok

Icuka maga de cuki!
Látod magad előtt a falusi asszonyt, aki kenyeret süt kemencében, rétest nyújt, káposztát tapos? A kapuja mindenki előtt nyitva, az asztalon mindig van meleg ennivaló…és ez asszony felveszi a lila dzsörzé ruháját, a kézzel varrott vajszínű cipőjét, kézbe veszi a retiküljét, Pestre megy az Operettbe, mert Honty Hanna az istennő játszik a Csárdáskirálynőben. Mezítlábas, őszinte lélek, a púderes, talmi világban…
Megörököltük a humorát, a szókimondását.

25.000,-/éj/apartman (két fő)

Az ár tartalmazza az ÁFÁ-t és az IFÁ-t.

Manci névadója egy polgári család gyermeke volt. A Mátrában nőtt fel, Sándor-réten, ott ahol a kikericsek nőnek. Osztrák és lengyel nemesi vérvonallal, korára kevésbé jellemző műveltséggel volt megáldva. Csodálatos kézügyességgel bírt. Családi veszteségei, a történelem vihara elsodorta. Egyszerű falusi asszonyként viselte a polgári értékeket. Olvasott, kézimunkázott, és amikor csak tehette, utazott. Tőle tanultuk, hogy a szépség bármiben megtalálható, hogy a kézimunka csak precízen szép , hogy az élet alázat nélkül nagyon fájdalmas lehet.

25.000,-/éj/apartman (két fő)

Az ár tartalmazza az ÁFÁ-t és az IFÁ-t.

Teca, maga volt a tűz, a lendület, a leleményesség. Mindent olyan hamar csinált, férjhez menni, gyermeket szülni, vállalkozni, házat építeni, meghalni elsőként. Akik személyesen ismerték a mai napig emlegetik színes, vidám egyéniségét. A lehetetlen nem létezett számára. Tőle tanultuk a bátorságot, tettrekészséget, ötletességet, az örökké fiatal lelkességet. Az Angyalos Házban fontosnak tartjuk, kerekesszékes kreatívkáink méltó környezetet kapjanak, ezért akadálymentesek vagyunk. Egy apartmanunk és a műhely tervezésénél erre külön figyelemmel voltunk.

25.000,-/éj/apartman (két fő)

Az ár tartalmazza az ÁFÁ-t és az IFÁ-t.

Mari névadója 1899 december 31-én született. 100 évig élt. Végig élte a XX. századot. Nemesi vérrel, de egyszerű, szorgalmas élettel. Mindig kapált, szerette a földet.

90 éves korában megkérdezték tőle, hogy szép lány volt-e… Válasza egyszerű volt. Elpirult. ❤️

Tőle tanultuk a kitartást.

25.000,-/éj/apartman (két fő)

Az ár tartalmazza az ÁFÁ-t és az IFÁ-t.

Breakfast

A helyi termelőktől kiskosárban érkezik hozzád a reggeli az apartmanodba. Frissen sült pékáru, helyi termelői finomságok, idény gyümölcsök, minden reggel mi szem szájnak ingere! Egy ház ahol az étel tényleg szeretetből van. Kérhető mindenmentes verzió is természetesen!

 

Foglalási feltételek

A szállás legkevesebb két éjszakától foglalható, a foglalás érkezés előtt legalább két nappal. A szállásdíj tartalmazza az Idegenforgalmi adót, a reggelit és az ÁFÁ-t. Parkolás az udvarban. 

Beszélt nyelvek: magyar, angol, német
Elfogadott pénznemek: HUF (Ft) , EUR (€)
Elfogadott fizetőeszközök: készpénz, átutalás, Szép kártya

 

50% előleg utalása a foglalás visszaigazolásakor. A fennmaradó szállásdíjat a helyszínen csak készpénzzel lehet fizetni. Az egyszerűség miatt, természetesen azt is lehet utalni az érkezés előtti napon.

Érkezés napján 12:00-tól a szállás elfoglalható. A távozáskor nincs reggeli kapkodás 15:00 óráig hagyható el a ház.