Céges rendezvények mikrovállalkozásoknak

DSC_9521-PanoM3-KontrS-1-scaled

Angyalosház

Utazásaink során többször megtapasztaltuk, hogy önmagában egy desztináció felkeresése nem jelenti feltétlenül a tartalmas kikapcsolódást. Varázslatos helyen, a Bükk és a Mátra között félúton, Magyarország egyetlen Sódombja mellett, a csodás szőlőbirtokok ölelésében található az Angyalos Ház. A természeti környezet máris meghatározó a pihenés szempontjából. Ehhez tesszük még hozzá azt a tudást, azokat az értékeket, azt a minőséget, amellyel az a pár nap, amit pihenésre szánnak a vendégeink valódi testi, lelki, szellemi feltöltődést adjon. Ez a gondolat vezet minket, amikor a tematikus hétvégi programjainkat kialakítottuk.
 
Céges rendezvények mikrovállalkozásoknak

Maximum 20 fő befogadására alkalmas közösségi terünk alkalmas mikro vállalkozások csapatépítő tréningjére, meetingere, workshopok megtartására.

Ebben az esetben egyedi ajánlattal szolgálunk a részéletek és igények ismeretében

A Teca Apartman földszinti és akadálymentes. Itt két egymástól különálló ágy található, hogy kerekesszékes barátainkat is tudjuk egy kísérővel fogadni.

A Mari Apartman szintén földszinti, franciaággyal.

A Manci Apartman az emeleten található, franciaágyas, légkondicionálóval ellátott.

Az Ica Apartman szintén emeleti, franciaágyas és légkondicionálós.

Minden apartmanban saját zuhanyzós fürdőszoba található. 

A teakonyhákban egy mini hűtőt, egy mikrohullámú sütőt, vízforralót, két személyre étkészletet, poharakat, bögréket, evőeszközöket helyeztünk el. 

Kérésre kis kapszulás kávégépet tudunk adni.

Az udvaron kiülőket helyeztünk el a beszélgetésekhez. A hegy lábánál, ha figyelmesek vagytok reggel, akkor egy őz családot is láthattok legelészni. A fedett teraszon esős időben is élvezhető a friss levegő, a csodás kilátás.

4

Foglald le a csomagod