DSC_9521-PanoM3-KontrS-1-scaled

Angyalosház

Utazásaink során többször megtapasztaltuk, hogy önmagában egy desztináció felkeresése nem jelenti feltétlenül a tartalmas kikapcsolódást. Varázslatos helyen, a Bükk és a Mátra között félúton, Magyarország egyetlen Sódombja mellett, a csodás szőlőbirtokok ölelésében található az Angyalos Ház. A természeti környezet máris meghatározó a pihenés szempontjából. Ehhez tesszük még hozzá azt a tudást, azokat az értékeket, azt a minőséget, amellyel az a pár nap, amit pihenésre szánnak a vendégeink valódi testi, lelki, szellemi feltöltődést adjon. Ez a gondolat vezet minket, amikor a tematikus hétvégi programjainkat kialakítottuk.
 

Programok

Indonéz viaszfestő workshop

Az Indonézek a lélek meditációjának nevezik a viaszfestést. Ha eleged van a bezártságból és szeretnél egy kicsit kikapcsolódni a napi rutinból, akkor gyere velem Egerszalókra, ahol megtapasztalhatod a művészet által az igazi „flow” érzést. Ez az idő csak Rólad szól, előzetes rajztudás nem szükséges mert úgy épitettem fel a tanfolyamot. Válogathatsz az általam előrajzolt skiccek közül, így ténylegesen a festésre tudsz figyelni. Végig ott vagyok ha segíteni kell vagy kérdésed van.

Napközben festünk majd este pedig elmegyünk relaxálni a fürdőbe, szaunába, másnap pedig a vacsora után borkóstolni megyünk a kedvenc pincészetünkbe.

A csomag ára: 92 000,-
Időpont: 2021 június 4-6

Klimt workshop

Mindig is hittem a színek, formák és jelképek erejében.  A főiskolás éveim alatt még csak kísérleteztem vele, s figyeltem a hatását rám és más emberekre nézve is. Majd ahogyan teltek az évek és egyre jobban megbizonyosodtam a hatásáról, s elkezdtem tudatosan használni a színeket és jelképeket. 
Az életünknek vannak bizonyos  szakaszai, ugyanúgy mint a 4 évszak mindennek van egy fejlődési, kiteljesedési, elmúlási  és végül egy pihenő fázisa.
Hiszem, hogy egy szeretetre épülő párkapcsolat is több ilyen ciklust él meg, s szükséges a folytonos megújulás.
Ez a workshop többről szól mint egy ikonikus kép lefestése, ez egy saját képre való átformálás, s éppen ettől lesz varázslatos alkotás.
Most mutatom lépésről lépésre a fázisokat, de meghagyom az egyéni alkotás szabadságát mint mindig.
Lehetőség lesz két méret közül választani, 40×80 vagy 30×60, ahogyan azt tőlem megszokhattátok adok mintát ami alapján fogtok dolgozni, s közben magyarázom is a lépéseket. 
A színeket  viszont Ti hangoljátok össze, s  így válik majd minden kép egyedivé, s megismételhetetlenné.
Napközben festünk majd este pedig elmegyünk relaxálni a fürdőbe, szaunába, másnap pedig a vacsora után borkóstolni megyünk a kedvenc pincészetünkbe.

A csomag ára: 92 000,-
Időpont: 2021 július 2-4

Új test - Új lélek hétvége

A valódi feltöltődés a test a lélek és a szellem hármasának megújulását jelenti. Ezért ezen a hétvégén a test megújítása különös hangsúlyt kap. Az egerszalóki gyógyvíz segíti a lazulást pénteken este és szombaton jöhet a kézi nyirok  masszázs vagy a hangfürdő. Sejtjeink mindennapi anyagcseréje a nyirokrendszerben zajlik, ezt segítjük Juli arany kezeivel. A program részletesen: Pénteki érkezés, vacsora, éjszakai fürdő. Szombaton reggelivel indítunk, kitárjuk a lelkünket és selyem mandalát festünk, míg a masszázsra vagy a hangfürdőre egyesével megy mindenki. Közben megérkezik az ebéd. Estefelé borkóstolásra megyünk a St.Andrea Szőlőbirtokra. Vasárnap reggeli után, kisimulva indulhat mindenki haza. A programon maximálisan 6 főt tudunk fogadni.
Barátnők és Anya-Lánya páros jelentkezés esetén Agyalos ajándékkal várunk.
A csomag ára: 73.000,-

Angyalos selymes hétvége

Képzelj el egy hétvégét, ahol minden rólad szól. Két éj és három nap amikor alkothatsz, fürödhetsz és bort kóstolhatsz.
Érkezz meg pénteken este munka, vagy épp egy nehéz hét után. Egy könnyű vacsorával és éjszakai fürdőzéssel máris levesszük a terhek egy részét. Szombaton reggel egy finom reggelivel és annyi kávéval, amennyit csak szeretnél, megindulunk a selyemfestés csodája felé. Elkészíted életed kendőjét, vagy életed első kendőjét. Természetesen valódi selyemre, professzionális festékekkel. Egy ízletes ebéd közben megpihenhetsz. Kora délutánra kész is a remek. Itt egy laza Sódomb túrára megyünk, majd a St.Andrea Szőlőbirtoknál megállunk és megkóstoljuk a zseniális boraikat. Jókedvünket egy vacsorával koronázzuk meg. Vasárnap reggel, kényelmes tempóban ébredve, reggelizve, feltöltődve indulhatsz haza.
 
A programon maximálisan 4 főt tudunk fogadni.
Barátnők és Anya-Lánya páros jelentkezés esetén Agyalos ajándékkal várunk.
A csomag ára: 63.000,-

Párosan szép hétvége

4 pár, akik lehetnek barátok, ismerősök, vagy ismeretlenek. Ezen a hétvégén teljes ellátást adunk. A hölgyek a selyemfestő műhelyben alkothatnak a ház asszonyával, míg a férjek a ház urával Egerszalók pincéit, dűlőit látogatják. Ez a pár óra, amit egymás nélkül kell eltölteni. A többi program már csoportosan, párosan zajlik. Éjszakai fürdő a híres Sódomb mellett, Kaptárkő és Barlanglakások túra, St.Andrea borkóstoló kerültek ebbe a csomagba.
Két éj, 3 teljes nap 130.000/ két fő

Digitális nomád hétköznapok

Digitális nomádnak lenni nem egy fogalom, hanem egy életforma. Ahol a munka és a szórakozás összefonódik, mégis cseppet sem elhanyagolhatók az infrastrukturális feltételek. Az Angyalos Házban mindent megtalálsz ami a munkavégzéshez elengedhetetlen: bikaerős internet, igazi olasz frissen őrölt kávét, és inspiráló napfényes közösségi teret. Okos téve, akár vetítésekhez, íróasztalok, irodai eszközök, konyha, mind a rendelkezésedre állnak. 

Mindezt karnyújtásnyira 15 perc sétára az egerszalóki sódomboktól, a gyógyfürdőtől vagy a St. Andrea Pincészettől. 

Az ár magában foglal 4 főig ingyenes transzfer lehetőséget, ha tömegközlekedéssel érkeznél Egerbe. 🙂

Hétfő és csütörtök közötti foglalás lehetséges. 

8000 ft/fő vagy 12 000/apartman