Szállás az Angyalos Házban

DSC_9521-PanoM3-KontrS-1-scaled

Angyalosház

Utazásaink során többször megtapasztaltuk, hogy önmagában egy desztináció felkeresése nem jelenti feltétlenül a tartalmas kikapcsolódást. Varázslatos helyen, a Bükk és a Mátra között félúton, Magyarország egyetlen Sódombja mellett, a csodás szőlőbirtokok ölelésében található az Angyalos Ház. A természeti környezet máris meghatározó a pihenés szempontjából. Ehhez tesszük még hozzá azt a tudást, azokat az értékeket, azt a minőséget, amellyel az a pár nap, amit pihenésre szánnak a vendégeink valódi testi, lelki, szellemi feltöltődést adjon. Ez a gondolat vezet minket, amikor a tematikus hétvégi programjainkat kialakítottuk.
 
Szállás

Az Angyalos Ház vagy, ahogy magunk között becézzük az „Angyika” Egerszalók közepén található. 4 darab kétágyas, teakonyhás apartmanunk, modern, jól felszerelt falusi szálláshely. 

A Teca Apartman földszinti és akadálymentes. Itt két egymástól különálló ágy található, hogy kerekesszékes barátainkat is tudjuk egy kísérővel fogadni.

A Mari Apartman szintén földszinti, franciaággyal.

A Manci Apartman az emeleten található, franciaágyas, légkondicionálóval ellátott.

Az Ica Apartman szintén emeleti, franciaágyas és légkondicionálós.

Minden apartmanban saját zuhanyzós fürdőszoba található. 

A teakonyhákban egy mini hűtőt, egy mikrohullámú sütőt, vízforralót, két személyre étkészletet, poharakat, bögréket, evőeszközöket helyeztünk el. 

Kérésre kis kapszulás kávégépet tudunk adni.

Az udvaron kiülőket helyeztünk el a beszélgetésekhez. 

A hegy lábánál, ha figyelmesek vagytok reggel, akkor egy őz családot is láthattok legelészni. A fedett teraszon esős időben is élvezhető a friss levegő, a csodás kilátás.

Ha olyan ember vagy, aki vágyik a falusi nyugalomra, mégis közel szeretnél lenni minden szolgáltatáshoz (étterem, posta, bolt, patika, cukrászda, rendezvényhelyszín, templom, buszmegálló), akkor az Angyalos a legjobb választás. 

Miután nagyon sokat kirándulunk mi magunk is a környéken, szívesen ellátunk hasznos és aktuális információkkal. Tudunk a fürdőkről, akciókról, programokról. Tudjuk, hol finom a bor ;-)…mert mi komolyan vesszük, hogy a (gyógy)vízről prédikáljunk, de bort igyunk.

Apartmanjaink ellátás nélkül 25.000,-/éj/apartman (két fő) áron foglalhatók. Egy éjszakára is.

Ha kényelmesebb pihenésre vágysz, nézd meg az Bed, Breakfast&Bath csomagunkat.

Foglald le a csomagod